Besöksstopp samt stopp för vissa externa gruppaktiviteter

Med anledning av utvecklingen av Covid -19 (Corona) i Stockholm har beslut tagits att införa besöksstopp för anhöriga och vänner till våra patienter på Furuhöjden Rehabiliteringshem från och med 11 mars 2020. Detta för att skydda de patienter vi har som är i riskgruppen.

Vi har också stoppat vissa externa aktivitetsgrupper på båda våra enheter – Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter. Det gäller Trampolin simskolor och Amazona bröstcancerförening, Strokeföreningen samt Stepping On kursen med Säker Senior. 

Vår ordinarie verksamhet på Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter fortsätter som vanligt till annat meddelas. 

Nytt ställningstagande tas om ca 2 veckor beroende på utvecklingen av covid – 19. 

Har ni frågor kring detta är ni välkomna att kontakta oss 08-630 89 00( Furuhöjden Rehabiliteringshem) eller 08-6308350( Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter). 

Vi fortsätter följa utvecklingen av Covid-19(Corona) och tar ny ställning till besöksstoppet vartefter ny information inkommer.

Läs mer om Covid – 19 (Corona) på Folkhälsomyndighetens hemsida. För frågor gällande Corona kan ni också besöka 1177.se.