Ändringar i verksamheten för att minimera smittspridning av Covid 19

Furuhöjden följer myndigheternas och smittskydd Stockholms råd gällande skyddsutrustning och rutiner kring Covid 19. Detta får till följd att vissa delar och rutiner i verksamheten är justerade för att hindra smittspridning. Se nedan för respektive verksamhet.

Vänligen respektera och fortsätt följ myndigheternas råd: Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, bär munskydd när detta rekommenderas och håll avstånd. Detta för att minimera smittspridning. Läs mer på 1177.se

Furuhöjden Rehabiliteringshem, inneliggande rehabilitering:

Besöksförbud inomhus. Vill ni besöka er anhörig utomhus har vi, på grund av begränsat antal sittplatser och utrymme, en gräns på max en vuxen person i taget. Vänligen respektera detta och håll avstånd även utomhus för dig och din anhöriges skull. 

På grund av den ökade smittspridningen i länet har vi tyvärr behövt ändra våra rutiner samt våra gästers möjligheter att delta i sociala sammanhang. Detta för att hindra smittspridning. Kontakta oss för aktuell information. Vi rekommenderar våra gäster att bära munskydd när de lämnar sitt rum. Har man svårt att bära munskydd rekommenderas visir. Furuhöjden tillhandahåller både visir och munskydd. Kontakta oss om ni har fler frågor 086308900. 

Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter, öppenvård: 

Vid besök hos oss rekommenderar vi att ni bär munskydd under hela besöket. Gäller inte barn under 16 år. Kan ni av någon anledning inte bära munskydd kan visir användas istället. Munskydd och visir finns på plats om ni inte har det själva. Känner ni er det minsta sjuk ber vi er att omboka ert besök.

Kontakta oss om ni har fler frågor 086308350.