Lokala besöksrestriktioner för att minimera risk för smittspridning

Det finns fortfarande en del sköra och ovaccinerade patienter som vi vill skydda från att bli smittade från Covid-19. För att minimera risken för smittspridning inom verksamheten väljer vi att ha restriktioner gällande besök. Vi ser gärna att ni som besöker oss är vaccinerade!

Furuhöjden Rehabiliteringshem, inneliggande rehabilitering:

Besök sker i första hand utomhus och max 2 personer då utrymmet är begränsat. Besökaren ska vara symtomfri och inte träffat någon med Covid -19 de senaste 14 dagarna. Vänligen respektera detta. 

Vid besök inomhus gäller besökstider alla dagar kl. 13-17 och 18-20:30 samt:

  • Max två personer
  • Besökare får endast vistas inne på gästrummen.
  • Alla besökare ska sprita händerna och bära munskydd innan inträdande på avdelningen. Munskydd och handsprit tillhandahålls av Furuhöjden.

Vi rekommenderar våra gäster att bära munskydd när de lämnar sitt rum. Har man svårt att bära munskydd rekommenderas visir. Furuhöjden tillhandahåller både visir och munskydd. Kontakta oss om ni har fler frågor 086308900. 

Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter, öppenvård: 

Vid besök hos oss rekommenderar vi att ni bär munskydd under hela besöket. Gäller inte barn under 16 år. Kan ni av någon anledning inte bära munskydd kan visir användas istället. Munskydd och visir finns på plats om ni inte har det själva. Känner ni er det minsta sjuk ber vi er att omboka ert besök.

Kontakta oss om ni har fler frågor 086308350.