Nu har vår neuromottagning öppnat!

Idag den 14 maj startar Furuhöjden Neurologi, neuromottagning med lokaler på Roslags Näsby husläkarmottagning i Täby.
 
Vi är anslutna till Region Stockholm genom vårdval neurologi och erbjuder utredning, diagnostik, behandling och uppföljning av patienter med neurologiska sjukdomstillstånd och besvär. Det krävs remiss för att komma till Furuhöjden Neurologi.
Vi erbjuder mottagningsbesök hos neurolog samt hos sjuksköterska. Telefonrådgivning och receptförnyelse via telefon och 1177.
 
Inom Furuhöjden Neurologi har vi tillgång till: Roslags Näsby husläkarmottagnings resurser, fysioterapeuter med specialisering inom neurologi, logopeder med inriktning neurologi samt planerad specialiserad rehabilitering för neurologi. Vi samverkar även externt med rehabiliterande vårdgivare samt med primärvårdsrehabilitering inklusive tilläggsuppdrag neuroteam.
 
På neuromottagningen arbetar tre till fyra neurologer med specialisering inom exempelvis huvudvärk, stroke och rehabiliteringsmedicin samt en sjuksköterska med lång erfarenhet inom neurologi. Vi följer nationella riktlinjer och specifika vårdprogram samt använder nationella kvalitetsregistret, Svenska neuroregister.
 
Sedvanlig patientavgift gäller och vi är anslutna till e-frikort. Varmt välkomna! 😊 Besök vår hemsida för att läsa mer Roslags Näsby Husläkarmottagning