Nu öppnar vi huvudvärksmottagning på Roslags Näsby Husläkarmottagning

Nu tar vi första gemensamma steget mot en sömlös vård!

Har du huvudvärk som är återkommande? Upplever du att det är svårt att dämpa den? 

Huvudvärksproblematik ökar och det kan ibland vara svårt att få den hjälp man är i behov av. Vi på Roslags Näsby HLM har uppmärksammat detta och vill nu fokusera på att hjälpa dessa personer.

Denna vecka startar vi upp vår huvudvärksmottagning där du som patient hos oss har möjlighet att träffa en specialist inom neurologi med lång erfarenhet av just huvudvärksproblematik. Huvudvärksmottagningen har ett interdisciplinärt arbetssätt, det innebär att du som patient är del i teamet och att vi tillsammans med dig gör en plan för handläggning och behandling. I ett första skede ingår våra smärt- och huvudvärkskunniga specialistfysioterapeuter, från vår grannverksamhet Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter, i teamet. På sikt kommer teamet utökas med andra yrkesprofessioner.

För att komma till vår huvudvärksmottagning behöver du vara listad på Roslags Näsby husläkarmottagning och först besöka din husläkare som gör en bedömning om du skall remitteras till specialist.

Amir Ahoromazdae specialistläkare inom neurologi och huvudvärksproblematik. Även verksamhetschef på Furuhöjden Rehabiliteringshem
Katja Lundqvist, specialistfysioterapeut inom ortopedi. Har även erfarenhet och gedigna kunskaper inom smärta och huvudvärk.