Om oss

Bokning

Verksamhetsidé

Furuhöjden arbetar med inriktning rehabilitering efter akutsjukvård samt planerad neurologisk rehabilitering. Vi erbjuder även korttidsplatser för avlastning. Vi arbetar på uppdrag av Regioner(Landsting), kommuner, privatpersoner och försäkringsbolag.

Företagspresentation

 

Reaktivering Furuhöjden AB är ett privat vårdföretag i Täby, startat 1993, som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter. Vi erbjuder individuellt utformade program för träning, vård och återhämtning. Vår personal är noga utvald, har bred kompetens och lång erfarenhet vilket är en förutsättning för god kvalitet och patientsäkerhet.

_DSC3927

Kvalitet & miljö

Vi arbetar kontinuerligt med ständiga förbättringar gällande både kvalitet och miljö.

Här hittar du vår kvalitets- och miljöpolicy, information om vår registrering i kvalitetsregistret Svereh samt vår patientsäkerhetsberättelse.

Personuppgiftspolicy

Vi värnar om din integritet. Vi följer gällande dataskyddslagstiftning och arbetar för att ta tillvara dina rättigheter och din integritet.

Vårt kök

Furuhöjden har eget kök där maten tillreds på plats. Råvaror av fin kvalitet används till att laga både husmanskost och mat med internationell karaktär.

Vi är ett välmående arbetsteam, som välkomnar nya talanger. Är du vår nästa kollega? Läs mer och se vilka tjänster som vi söker just nu eller lämna en spontanansökan på vår karriärsida. 

Vi tar emot praktikanter från sjuksköterske-, undersköterske-, arbetsterapeut- och fysioterapeututbildningar eftersom de är ett värdefullt och stimulerande inslag i vår verksamhet. Läs mer och anmäl ditt intresse på vår karriärsida.