Om oss

Bokning

Verksamhetsidé

Furuhöjden arbetar med inriktning rehabilitering efter akutsjukvård, vid sjukdomar och skador, planerad neurologisk rehabilitering och rehabilitering efter cancer. Vi erbjuder även korttidsplatser för avlastning. Vi arbetar på uppdrag av Regioner(Landsting), kommuner, privatpersoner och försäkringsbolag.

Vårdpersonal som samtalar

Företagspresentation

 

Reaktivering Furuhöjden AB är ett privat vårdföretag i Täby, startat 1993, som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter. Vi erbjuder individuellt utformade program för träning, vård och återhämtning. Vår personal är noga utvald, har bred kompetens och lång erfarenhet vilket är en förutsättning för god kvalitet och patientsäkerhet.

_DSC3927

Kvalitet & miljö

Vi arbetar kontinuerligt med ständiga förbättringar gällande både kvalitet och miljö.

Personuppgiftspolicy

Vi värnar om din integritet. Vi följer gällande dataskyddslagstiftning och arbetar för att ta tillvara dina rättigheter och din integritet.

Vårt kök

Furuhöjden har eget kök där maten tillreds på plats. Råvaror av fin kvalitet används till att laga både husmanskost och mat med internationell karaktär.

Lediga tjänster

Vi är ett välmående arbetsteam, som välkomnar nya talanger. Är du vår nästa kollega?

Praktik & studiebesök

Vi tar emot praktikanter från sjuksköterske-, undersköterske-, arbetsterapeut- och fysioterapeututbildningar eftersom de är ett värdefullt och stimulerande inslag i vår verksamhet.