Vi söker sommarvikarier 2020

Vi söker personal till sommaren 2020

Är du sjuksköterska med stort hjärta och servicekänsla som vill arbeta i sommar? Då är vi rätt ställe för dig. 

Om oss

Furuhöjden Rehabiliteringshem ägs och drivs av Reaktivering Furuhöjden AB och är beläget i Täby norr om Stockholm. Vi har avtal med Region Stockholm för rehabilitering efter vård på akutsjukhus samt planerad specialiserad rehabilitering inom neurologi och onkologi.

Vi har 44 vårdplatser fördelade på tre avdelningar med ett multiprofessionellt team på varje avdelning. Vi har en bra sammanhållning och hjälps åt över yrkesgränserna i det dagliga arbetet. Våra gäster är i fokus och rehabiliteringen är upplagd för den enskilde individen. Vi är ett glatt gäng som gillar att arbeta tillsammans och erbjuda våra gäster den bästa vård- och rehabiliteringen.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska  med erfarenhet. Du har lätt för att anpassa dig, är serviceminded, tycker om att samarbeta i team men kan även arbeta självständigt. En positiv attityd och en önskan att alltid ge det lilla extra ser vi som en självklarhet hos dem som söker. Du ska trivas i mötet med olika individer och känna att du trivs i sociala sammanhang. Erfarenhet inom någon av våra diagnosgrupper och journalsystemet Take Care är meriterande. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi värdesätter ett positivt förhållningssätt, prestigelöshet, professionalitet och omtänksamhet.

Arbetet

Vi lägger tillsammans med gästen upp en individuell vård och rehabplan för vårdtiden med mål, aktiviteter och åtgärder baserat på behoven. Planen utvärderas kontinuerligt med gästen och justeras när så behövs.

Eftersom vi har olika diagnosgrupper på våra 3 avdelningar behöver du vara nyfiken, flexibel och gilla variation. Våra gäster stannar ofta mellan 3 – 14 dagar beroende på avtal och vård/rehabbehov och återgår sedan till bostaden.

Lön, ersättning

Vi har kollektivavtal och individuell lönesättning.

Om anställningsvillkor

Vi är ett företag som sätter stort värde på vår personal oavsett om du är fast anställd eller timvikarie. Vi inkluderar, engagerar och har kontinuerlig och nära kontakt med vår personal eftersom de är den viktigaste delen i det dagliga arbetet samt verksamhetens utveckling.

Kontakta HR ansvarig Gunilla Wågström för mer information 08-6308905.

Skicka din ansökan till personal@furuhojden.se.

När du skickar en ansökan till oss godkänner du också vår behandling av dina personuppgifter. Personuppgiftsbehandling information till sökande vid rekrytering.

Välkomna med din ansökan senast 21 mars!