Furuhöjden har eget kök där maten tillreds på plats. Råvaror av fin kvalitet används till att laga både husmanskost, vegetariska rätter och mat med internationell karaktär.
Vi bakar även kaffebröd och matbröd själva. Självklart kan vi justera menyn om någon gäst har behov av specialkost.
Specialkost
Det finns många olika födoämnesallergier idag och det är därför av största vikt att du som gäst meddelar personalen om du har behov av specialkost. Detta för att säkerställa att det alltid finns ett sådant alternativ för dig.
KRAV, Ekologiskt och närproducerat
Furuhöjdens kök är KRAV certifierade för Restaurang och Storhushåll och använder till stor del ekologiska produkter i matlagning. Vi strävar alltid mot att öka andelen ekologiska och närproducerade produkter och råvaror för att ytterligare minska vår negativa påverkan på miljön.
Gäster och personal äter tillsammans
På Furuhöjden betyder maten och måltiderna väldigt mycket. Till lunch och middag sitter personal och gäster tillsammans och äter för ökad trygghet och trivsel. Har man speciella behov kan man naturligtvis få maten serverad på rummet.