Vi söker sjuksköterska för tillsvidareanställning

Sjuksköterska som vill jobba i vårdens egen ”lilla pärla

Är du vår nya sjuksköterska?

Reaktivering Furuhöjden AB är ett privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, Stockholm.

På Furuhöjden Rehabiliteringshem har vi 44 vårdplatser och här bedrivs specialiserad rehabilitering efter vård på akutsjukhus med diagnoser inom medicin, thorax, kirurgi och ortopedi. Vi har även specialiserad neurologisk rehabilitering samt rehabilitering efter cancer. På vår andra enhet Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter bedrivs poliklinisk rehab inom det specialiserade fysioterapiavtalet, friskvård och träning samt neurologisk dagrehab. 

Vi erbjuder individuellt utformade program för träning, vård och återhämtning. Vår personal är noga utvald, har bred kompetens och lång erfarenhet vilket är en förutsättning för god kvalitet och patientsäkerhet. Furuhöjden bedriver en effektiv vård och rehabilitering med hög kvalitet i en lugn miljö. Rehabiliteringen är individuell. Gästen(patienten) ska känna trygghet och gemenskap. För oss är prestigelöshet självklart och vi ställer upp för varandra och ger det ”lilla extra” till gästerna. Vi är ett glatt gäng som tycker om att arbeta tillsammans och erbjuda patienterna den bästa vården och rehabiliteringen. Teamen består av sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, psykolog, kurator och läkare. I teamet ges möjligheten att se helheten kring gästen samt att få stöd och hjälp.

Vi söker dig leg. sjuksköterska till Furuhöjden Rehabiliteringshem som gärna har bakgrund från någon av våra diagnosgrupper och som känner dig trygg och säker i din yrkesroll. 

Du ingår som en del i teamet kring gästen för att kunna ge den bästa tänkbara vården och rehabiliteringen. I tjänsten ingår sedvanligt sjuksköterskearbete på vårdavdelning. Du kommer att ha en placering på någon av våra avdelningar beroende på ditt intresse och kompetens och med möjlighet att pröva på våra andra avdelningar när du känner dig redo och om önskemål finns. För oss är det viktigt att ha en positiv inställning och ett prestigelöst arbetssätt. Då vi är en mindre organisation är beslutsvägarna korta och möjligheten att kunna påverka och utvecklas stora. Vi jobbar ständigt med att hålla oss uppdaterade med nya kunskaper genom utbildningar och kurser.

I ditt arbete är du beredd att ge det där lilla extra för att patienten ska få precis den rehab han/hon behöver. Du trivs både med självständigt arbete och i team tillsammans runt patienten. Du vill skapa kontakt med gästen och ser omvårdnaden som en självklarhet. Du vill självklart jobba enligt våra värdeord: positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik.

Passa på att gå i våra fotspår för en dag. Skicka in en ansökan och kom på auskultation hos oss för att se hur det är att jobba på Furuhöjden!

Lön, avtal och anställningsvillkor

Individuell lönesättning. Friskvårdsbidrag. Fri tillgång till träningslokaler. Kollektivavtal finns.

Tjänstgöringsgrad ca 65 – 100%. Skifttjänstgöring dag, kväll och var tredje helg. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten, tveka inte att kontakta Verksamhetschef Ewa eller Avdelningschef Lotta 08-6308900.

Skicka in din ansökan och CV till personal@furuhojden.se

När du skickar in en ansökan godkänner du också att dina personuppgifter hanteras i rekryteringsprocessen.

Dela gärna:

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn