Vi söker leg. fysioterapeut med specialistkompetens

Är du vår nya kollega?

Reaktivering Furuhöjden AB är ett privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, Stockholm.
Vi har avtal med Region Stockholm för rehabilitering efter vård på akutsjukhus samt neurorehab och rehab efter cancer.

Furuhöjden Rehabiliteringshem har 44 vårdplatser för inneliggande rehab och på Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter drivs poliklinisk rehab samt neurologisk dagrehab.

Vi söker dig

Vi utökar nu vår verksamhet på Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter och söker dig som är legitimerad fysioterapeut med specialistkompetens inom lämpligt område. Meriterande är erfarenhet inom neurologi.
Vi söker dig som gillar att vara med i ett utvecklingsarbete och bidrar med engagemang och driv. Du ska ha lätt för att anpassa dig, tycka om att arbeta i team kring patienten men också vara trygg i dig själv och kunna arbeta självständigt.

Om anställningen

Din huvudsakliga placering är på Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter men under vissa perioder förekommer även arbete på Furuhöjden Rehabiliteringshem.
Som fysioterapeut på Furuhöjden har du egna patienter både individuellt och i grupp. 

Varför du ska arbeta hos oss

Vi är ett härligt gäng som arbetar tillsammans i en positiv, omtänksam, professionell och prestigelös anda. Vi jobbar över yrkesgränserna och hjälper varandra. På vår arbetsplats jobbar vi i en trevlig, öppen och hjälpsam arbetsmiljö. Att skapa utrymme för att jobba kvalitativt med våra gäster är viktigt. 

Vi uppmuntrar till kreativitet och egna idéer. Företagsledningen är engagerad och praktiskt aktiv i verksamheten vilket skapar goda relationer och beslutsvägarna är ofta korta.
Vi har regelbunden kompetensutveckling genom erfarenhetsutbyte, föreläsningar och kurser. Detta sker bland annat i samband med utvecklingsdagar, planeringseftermiddagar, kickoffer mm.

Vår friskvårdsgrupp arrangerar personalaktiviteter och träning i olika former t ex brännboll, bowling, prova på aktiviteter, olika lopp, stegtävlingar med mera. Dessa är självklart frivilliga och anpassade för alla.

Socialt ansvarstagande och miljö

För oss på Furuhöjden är det viktigt att ta vårt ansvar för samhället och miljön. Vi är ISO certifierade inom miljö och kvalitet. Vår personal får regelbundet utbildning i avfallshantering och återvinning.  Vårt mål är att minska vår påverkan på miljön.
Vårt sociala ansvar visar vi genom att, istället för att kasta utbytta möbler, kläder, vårdmaterial mm, donera detta till hjälporganisationer.

Lön, avtal och anställningsvillkor

Individuell lönesättning. Friskvårdsbidrag. Kollektivavtal finns.
Tjänstgöringsgrad ca 75 – 100% och tillträde enligt överenskommelse.

Ansök senast 15 juni

Vill du veta mer om tjänsten, tveka inte att kontakta HR ansvarig Gunilla Wågström 08-6308905.
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till personal@furuhojden.se Skriv ”Fysioterapeut Hälsan” i ämnesraden.  Vi rekryterar under ansökningstiden så skicka din ansökan redan idag. 

När du skickar ansökan godkänner du också att vi behandlar dina personuppgifter enligt rekryteringsprocessen. Läs även Personuppgiftsbehandling information till sökande vid rekrytering .