Företagshälsa

Täby

Företagsportal

Personlig vardagsnära kontakt

Furuhöjden Företagshälsa har specialistkompetens inom arbetsmiljö och arbetsmedicin, och är därför en given samarbetspartner i allt som rör hälsa och ohälsa på arbetsplatsen.

Vi strävar efter bästa möjliga kontinuitet genom att lära känna dig, ditt företag och dina anställda. På så sätt kan vi ge er individuellt anpassade tjänster och service.

Auktoriserad företagshälsovård

I över 30 år har vi levererat kvalitetssäkrade företagshälsovårdstjänster till företagskunder och deras anställda i norra Storstockholm. Idag betjänar vi över 600 företag i varierande storlekar och många olika branscher. Genom nätverket Riksnära Företagshälsovård kan vi i samarbete med andra företagshälsor runt om i Sverige erbjuda rikstäckande tjänster.

Furuhöjdens Företagshälsa är en auktoriserad medlem av Sveriges Företagshälsor och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Vi står för hög kvalitet, god service och personligt bemötande. Vi har lång erfarenhet och tillhandahåller bred och aktuell specialistkompetens. Vid behov samarbetar vi med externa välrenommerade specialister.

Våra riktlinjer

Miljöpolicy

Inom Furuhälsan verkar vi för en bättre miljö genom att ständigt värdera det vi gör utifrån dess miljöpåverkan och arbeta långsiktigt för att främja hälsa. Vi värnar om individ och miljö i vårt närområde med en ständig medvetenhet om den globala påverkan.

Kvalitetspolicy

Vi strävar efter att, med ständiga förbättringar, bemöta intressenter på ett systematiskt, kompetent, vänligt och flexibelt sätt samt ge snabb service av hög kvalitet inom områdena arbetsmiljö, rehabilitering, hälsovård och sjukvård.

Affärsidé, vision och mission

Vår affärsidé är att erbjuda flexibel och komplett företagshälsovård av högsta kvalitet till företag och organisationer i norra Storstockholm.

Vår mission är att med personligt bemötande, servicekänsla och spetskompetens verka för bästa möjliga hälsa hos såväl kundföretag som individ.

Vår vision är att våra kunder ska vara de mest välmående företagen med de friskaste medarbetarna. 

”Jag har mycket bra kontakt med kontaktsköterskan, som jag också använder som bollplank.”

Vi som jobbar här

Sjuksköterskor

Charlotte

Företagssköterska

Paulina

Företagssköterska

Karin

Mottagningssköterska

Jennie

Företagssköterska

Sanna

Företagssköterska / Verksamhetschef Företagshälsa

Sofia

Företagssköterska

Läkare

Sofie

Företagsläkare / Spec. allmänmedicin

Nils-Olov

Spec. allmänmedicin

Psykoterapeut/beteendevetare

Anna

Beteendevetare

Ylva

Socionom Leg. psykoterapeut

Fysioterapeuter

Torbjörn

Leg. fysioterapeut

Ann

Leg. fysioterapeut / Ergonom

Administration

Ulrika

Administrativ chef

Ann

Receptionist

Christina

Receptionist

Maria

Lokalvårdare

Stina

Ekonomiadministratör / Avtalsfrågor

Eva

Ekonomiadministratör / Avtalsfrågor

Jobba hos oss

Vi hjälper våra patienter, gäster och kunder att komma tillbaka till en bra vardag.